Венета Райкова удари 50 г. преди няколко месеца, но по душа все още е онова младо момиче от Попово с оскъден интелект. Блондинката никога не е изпъквала с умствен капацитет, защото го няма, но пък пред мъжете компенсира с развратност и бивша слава.

В момента Вени се радва на компанията на по-млад мъж, с когото е на море. Очевидци разкриват, че двамата се скъсват от секс, а мълвата е, че бившата телевизионерка отдавна е зарязала предпазните средства, защото е на възраст, в която не може да забременее.

Разбира се, няма нищо лошо в секса, но не и когато той е без никакво обвързване. Жените, които правят секс с различни мъже само за удоволствие и без желание за сериозна връзка, открай време са известни сред обществото като леки. Именно в една от тях се е превърнала някогашната Мис Горещо.

На всичкото отгоре синът й Патрик е в особена възраст, в която не е хубаво да вижда майка си толкова сексуална, при това с млад мъж. Венета стана за резил пред 15-годишния тийнейджър, който няма как да не отнася подигравки от съучениците си, че майка му  си ляга с младок.

Венета Райкова се оказа пълен провал във всеки един аспект от живота. Беше водеща 10 години на „Горещо“ по Нова телевизия, което спря по нейна вина, тъй като напусна без причина, просто я мързеше да работи. След това потъна в забрава, а от пандемията насам за нея почти не се чува нищо.

Прави се на писателка, но истината е, че творбите й се използват предимно от хора, които се чудят как да запълнят времето, а не че са им много интересни.

Големият провал на Вени обаче дойде в брака. Тя се разведе с брадъра Тишо преди 6 години, за да може да мърсува на свобода. И до днес не е спряла с разврата, макар да е на 50 г.

Източник: Crimesbg.com