Ако вярваме на синоптиците, лятото скоро няма да си тръгне, но за сметка на това ваканцията е към края си и идва време за училище. С новите си ексклузивни предложения Техномаркет дава команда Back to School и напомня, че все още може да охладите жегите с най-добрите хладилници и климатици.

 

Дали на ученическата скамейка или обратно в офиса, мощният и бърз лаптоп ASUS E1504FA-BQ511 W11P е перфектният избор.  Той идва на ваканционна цена от 819 лв., или за 25.25 лв./месец

на изплащане с 48 вноски. Лаптопът е с впечатляващ размер на екрана от 15.6'' и AMD Ryzen 5 7520U Mobile Processor, без да пропускаме, че е снабден с памет от 8 GB DDR5, 42 Wh батерия и оперира под WINDOWS 11 PRO.

За любителите на семейните киновечери са двата телевизора TCL QLED SMART GOOGLE TV от по 55 и 75 инча, които се предлагат за съответно 1299 лв. и за 2 199 лв, както и на изплащане. Технологията на дисплея е 4K UHD MINI QLED TV, а резолюцията - 3840 X 2160. Оборудвани са с Quad Core процесор, Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10, HLG, Quantum Dot, SMART TV и Google TV, както и със звук 2x15 W.

 

Истинска наслада за естетите са новите цветни и мощни мобилни телефони SAMSUNG GALAXY Z FLIP 6. Телефоните се предлагат във вариант 250 GB, 512GB, както и 1 TB. Сред екстрите, които предлагат, са DUAL NANO SIM+ eSIM, мощен процесор и висока резолюция. С представянето на новата серия Galaxy Z, Samsung отваря следващата глава на Galaxy AI, като използва неговия най-гъвкав и подвижен форм фактор, идеално проектиран да позволи набор от уникални мобилни изживявания. Независимо дали използвате големия екран и FlexWindow на Galaxy Z Flip или се възползвате максимално от емблематичния FlexMode, Galaxy Z Fold6 ще предоставят повече възможности за максимизиране на възможностите на AI. Създаден върху основата на историята на Samsung за иновации във форм фактора, Galaxy AI използва мощно, интелигентно и издръжливо сгъваемо изживяване, за да ускори нова ера на комуникация, продуктивност и креативност.

Прохлада в жегите и топлина в есенните и зимни дни носят климатиците на TLC, които само в Техномаркет пристигат на летни, охлаждащи цени. В зависимост от капацитета си те могат да бъдат закупени за съответно 1799 лв., 1499 лв., 1039 лв. и за 999 лв., или на изплащане с 48 равни месечни вноски. Температурният им диапазон на работа е от - 20 ДО 30°C за отопление и от -15 ДО 53 °C за охлаждане. Оборудвани са с инверторна система и притежават висок енергиен клас - А++ за охлаждане и А+ за отопление.

 

Комбинираните хладилници от Gorenje са с разнообразни функции и размери, които ще паснат перфектно на твоята кухня! Само в Техномаркет можеш да ги  вземеш сега на СУПЕР цени и на изплащане с 0% лихва, плюс цели 5 години гаранция! 

 

За чист и уютен дом лидерът в домакинската техника Miele предлага класическата прахосмукачка MIELE CLASSIC C1 POWERLINE 800 W 12030000 само за 299 лв., или за 9.22 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Тя разполага с функцията AirClean Plus, електронно управление на мощността и е предназначена за сухо почистване.