Алчността и мързелът на Светлана Гущерова се преплетоха в едно, за да направят една истинска престъпница. Светла се оказа по-коварна, отколкото я мислят хората, защото е готова да мине през трупове, за да се сдобие с пари, при това съвсем буквално.

В момента бившата еротична танцьорка се опитва да убие свекъра си Добромир. Някогашният червен депутат отдавна спря почти цялото кранче на сина си и семейството му и на практика той вече не е необходим на снаха си, чиято единствена цел от самото начало е свързана само с парите на семейство Гущерови.

Светла, с помощта на майка си, прави черна магия на Добромир Гущеров. Двете зли и простовати жени намерили ходжа, при когото трябвало да ходят всеки ден известно време, след което магията ще влезе в сила и обектът ще бъде покосен от смърт, като най-често при такива случаи това се случва чрез инсулт или инфаркт. Магията била за внезапна смърт, което изключва разболяване от рак или нещо подобно и боледуване с месеци.

При смърт на Гущеров – старши обаче 75% от богатството му ще отиде у настоящата му съпруга Диана. Затова Светлана направила черна магия и на нея, надявайки се, че двамата ще загинат заедно в автомобилна катастрофа или нещо такова.

Само това е начинът Светла да се докопа до милионите на свекъра си и задълженията на мъжа й от комар да бъдат заличени. Освен това бившата плеймейтка не възнамерява да работи до края на живота си, така че при провал на магиите, най0вероятно ще напусне съпруга си.

За услугите на ходжата Светлана Гущерова е броила повече от 10 бона. Парадоксалното е, че с парите, дадени й от Добромир Гущеров, защото други приходи няма, иска да го убие.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com