От Елен Колева не става и чеп за зеле, както гласи народната поговорка. Затова тя е посветила живота си на друг чеп, за който се хваща без проблем и който е присъщ за всеки мъж.

Проблемът на актрисата е, че е посветила живота си на парите, а най-лошото е, че не го признава. В момента се прави на духовна, но истината е добре позната и тя се вижда във всяка нейна връзка с мъж. Не ляга с човек, който не може да й осигури или финансова облага, или поне популярност.

Към днешна дата обаче и това й е трудно, защото външният вид на Елен не е от времената, когато топлеше леглото на Сашо Майонезата и му правеше какво ли не още, само и само да живее в разкош. Бездарната актриса е на 40 г. и е нормално да се е състарила и на визия. Тялото й вече не е във форма. Напълняла е значително и така ще й е още по-трудно да си намери мъж за семейство.

Разбира се, Колева изповядва и друга народна поговорка, тази с лисицата и киселото грозде. След като за две десетилетия никой не я пожела за майка на децата си, актрисата обяви, че не иска да свива семейно гнездо и ползва мъжете само за секс. Тя вече официално е стара мома, но не сваля критериите си за идеалния мъж, тъй като егоизмът й й пречи.

Финансовото положение на звездата от „Шивачки“ е по-плачевно от любовното дори, колкото и да е трудно. Тя отдавна не е фактор в българските театър и кино, поради което редовно си търси любовници, които да я издържат. Жалка картинка...
Източник: Crimesbg.com