Холивудските звезди, започнали в еротиката, се опитват да не рекламират миналото си. Но ще ви припомним кои от тях се снимаха във филми за възрастни.

Гарантираме ви, че разпознавате всяко едно от тези имена и лица, защото това са едни от най-известните хора във филмовата индустрия. 

Сигурни сме обаче и, че дори не сте подозирали, че именно те са пробили в началото, заснемайки еротични филми и свени.

Деми Мур

Не е изненадващо, че холивудската звезда започва кариерата си в Холивуд с филма "Стриптийз" без колебание, защото вече има доста голям опит с голотата. Вече станала известна, Деми отчаяно се опитваше да скрие факта за срамното преживяване, но безуспешно.

Много хора научиха, че началото на желаната слава е участие в изключително откровен филм - така да се каже, без цензура.

Мур похарчи таксата от няколко хиляди долара за пластична хирургия, коригира зрителния си дефект, нае добър агент и, опитвайки се да забрави за миналото, отиде в Холивуд.

Джилиан Андерсън

Известната като агент Скъли не отрича, че е трябвало да работи на снимачната площадка на филми, които към  днешна дата предпочита да останат тайна.

Вярно е, че актрисата споделя, че се е случвало само еднъж. Ако обаче не бе предложението да играе във вече култовия "Досиетата Х", не е ясно в какъв жанр щяхме да я видим да се изявява.

Дейвид Духовни

Списъкът ни включва и партньора на Джилиан в „Досиетата Х“ (като че ли актьорите също са избрани по „еротични“ характеристики). Преди да заснеме проекта, който го направи известен, Дейвид работи върху сериала „Дневниците на червените обувки“ с много пикантно съдържание.

Неговият герой разказа на зрителите за писма от сексуален характер, изпратени до несъществуващи жени. Освен глас зад кадър, Духовни участва и в една от сцените - като любовник на главния герой.

Арнолд Шварценегер

Амбициозният австралиец със страховита челюст и несравнимо тяло моментално привлече вниманието на Холивуд.

Никой обаче не бързаше да се обади на Железния Арни за сериозни роли, така че той трябваше да се задоволи със съмнителни палави снимки в списания.

Когато Арнолд стана известен, той похарчи много усилия и пари, за да унищожи всички фотографски следи от младостта си.

Джеки Чан

Трудно е да се повярва, но актьорските заслуги на Джеки Чан включват роля без нито една каскада или бой. Вярно, звездата никак не се гордее с тази роля, а напротив – това е рикшата Сяо Тан във филма „Всички в семейството“ от 1975 г.

„Бях на 20 години. Трябваше да правя всичко, за да си изкарвам прехраната”, така се оправда по-късно Джаки.

Актьорът обаче не смята ролята си за твърде срамна, тъй като в онези години дори леката еротика (особено в консервативния Хонконг) беше под строга цензура.

Камерън Диас

Няколко години преди филма „Маската“, който направи суперзвезда от очарователната блондинка, Камерън се появи в много филми за възрастни.

Между другото, както отново казаха „приятелките“ на успешната актриса, именно заради тази й "роля" отношенията на Камерън с мъжете не вървяха добре. Например Джаред Лето и Джъстин Тимбърлейк напуснаха Диас, след като научиха за миналото й.

Сандра Бълок

"Мис Таен агент" все още отрича участието си във филми за възрастни, въпреки че много от приятелите й потвърждават факта, че в началото на кариерата си Сандра е приемала и такива роли. 

Трудно е да живееш със заплата на сервитьорка и да плащаш за курсове по актьорско майсторство, така че красавицата трябвало да намери начин да спечели допълнителни пари. 

След като стана известна Бълок нае частни детективи, които са издирили копията на компрометиращите репутацията й филми, и са ги унищожили.

Източник: blitz.bg