Актьорът Константин Таквор, известен в обществото като протежето на Иван и Андрей, иска да избяга от биографията си, но не може. Неслучайно той си е сменил фамилията и вече не се подвизава с рождената си Костадинов, надявайки се, че така ще се забравят гей подвизите му.

Коко е от неуспешните актьори и затова се принуждава да изкарва прехраната си с работа, която е малко встрани от професията му. Ето защо той работи като аниматор в детски лагери. Родителите на децата обаче нямат представа, че поверяват децата си на човек с бурно сексуално минало.

Кокера, както е известен в хомосексуалното общество аниматорът, се е снимал чисто гол за календари за мъже. Същият човек, след като прави скандалните снимки, отива и забавлява деца.

Недопустимо е човек с подобно минало да има изобщо достъп до непълнолетни, а да не говорим за малки деца. Най-малкото родителите трябва да са наясно при кого оставят децата си.

Кокера е бил многократно забелязван с известни гей личности на обществени места. Не се знае дали е имал връзка с някоя от тях и дали това му е помогнало в кариерата. Факт е обаче, че човек, който се снима за голи календари, няма място сред деца.

Припомняме, че Таквор участва в „Мастър шеф“, за да придобие популярност. Освен това той всячески се опитва да прилича на Явор Бахаров, за да го забележи някой, но всичките му усилия са без успех.

Източник: Уикенд