Няма да е грешка, ако кажем, че Николета Лозанова постави истински рекорд по чакане на предложение за брак. Тя чака възлюбеният й Ники Михайлов да се реше на тази стъпка цели 18 години. Важното е, че все пак го дочака. То дойде едва, след като направи Михайлов баща, раждайки му дъщеря, която е кръстена на името на дядо й Боби Михайлов – Борислава.

 

Преди броени дни Ни Ло се похвали със скъпия годежен пръстен, публикувайки фото в социалните мрежи, за да покаже, че наследницата й е с биберон и лигавник на френската марка „Клое“, струващи около 200 лева. На въпросния фотос тя уж непрежно демонстрира и пръстена с диамант на лявата й ръка, който пък е на марката Тифани и струва „скромните“ 55 000 долара.

 

Тя разбира се не пропусна и възможността да покаже торбичката, където се виждат първите букви на марката на пръстена, ако някой случайно не е разбрал на кой бранд е бижуто. Под фотосите бъдещият жених Ники Михайлов пък написа „Завинаги“, придружено от емотиконки бяло сърце, пръстен и булка.

Завалелите коментари честитиха годежа им и им пожалаваха да се обичат и да са много щастливи. Съпругата на Християн Гущеров – Светлана пък написа: „Ето това е снимката“.

 

За момента двойката все още не разкриват повече подробности около годежа, както и за кога е планирана сватбата. От близкото им обкръжение предполагат, че двойката ще изчакат Борислава да навърши поне годинка и тогава ще вдигнат пищно сватбено тържество, на което Боби Михайлов ще може да покаже танцовите си умения, особено на песните на любимата му Преслава.

 

Любовната история на Николета и Ники Михайлов започна през 2006 г., малко след като тя се окичи с титлата „Мис Плеймейт“. Страстната им любов, разбира се, е придружена от изневери, скандали, ревност, а накрая и раздяла като през 2011 г. Николета се омъжи за Валери Божинов и година по-късно го дари с дъщеря – Никол. По същото време пък Михайлов се залюби с вакарелската фолк дива Алисия.

 

Бракът на Николета и Божинов продължи 3 години, а мълвата носи, че плеймейтката е кръшкала на мъжа си с Михайлов. Накрая двамата с Божинов се разделиха, същото се случи и с Ники и Алисия. Няколко месеца по-късно Николета и Ники Михайлов обявиха връзката си и оттогава вече цели 8 години не са се разделяли.

 

Боби Михайлов прие изкусителката и даде благословията си на двойката, едва наскоро.

Източник: Уикенд