Хормонът яко е разтресъл Калоян Мичев, по-известен като сина на Ани Цолова. Всички мисли на малкия келеш били слезли в гащите му, свидетелства майка на негов съученик, която изпрати писмо до редакцията за да разкаже какви ги върши наследникът на бившата тв-звезда.

 

Любимото занимание на пубера било да вади луксозен смартфон в новото му училище "Uwekind", където екс говорителката го била записала м.г., и да демонстрира на съучениците си хард порно и неподходящи видеа с разголени силиконови каки. Апропо, това била причината тв-наследникът да бъде изгонен от бившето си школо "SoftUni Buditel" (по-известно като "SoftUni Svetlina"), защото и там развращавал съучениците си и напирал да покаже на малките момиченца какво е научил от мръснишките сайтове, оплакаха се родители.

По собствените признания на Калоян, родната му майка Ани Цолова наскоро го била заварила да “лъска бастуна”, но като модерен и либерален родител се направила на разсеяна за перверзното хоби на синковеца, а случката останала без последствия.

 

“Хвана ме да си бия ч*кия на мега яко порно вкъщи и нищо не ми каза”, гордо тръбял г-н Мичев-младши където седне и където стане, без да подбира дали споделя срамотиите си с другарчета от училище или с почти непознати хора в социалните мрежи, завършва разказа си нашата читателка.

 

По думите й, вина за разпуснатото му и вулгарно държание носи не някой друг, а самата Ани Цолова и мъжа й - оператора Васил Мичев. Двамата тотално били изпуснали края на синчето си и го оставили да му избият чивиите без контрол. 

 

“Какво се учудваме - Цолова е най-яростния пропагандатор на либерализма и сигурно няма нищо против от най-ранна възраст в училище децата да мърсуват вместо да залягат над уроците. Мъжът й Васил също не е цвете за мирисане. Навремето заряза жена и дете за да развратничи с говорителката, накрая й наду корема и тя го върза с подпис в гражданското. За капак след брака се пропи и водещата го натири от семейната спалня, но после го прибра от жалост. Крушата не пада по-далеч от дървото, дано другите майки да си пазят дъщерите, че както е тръгнал с оная си работа напред, нищо чудно на абитуриентския бал Калоян да бута бебешка количка”, не сдържаха възмущението си родителите.

Източник: crimesbg.com