Около Преслава ври и кипи

Наскоро плъзна упоритият слух, че една от най-любимите чалга певици чака второ дете. Тя вече има петгодишната дъщеричка Паола.

На Преси сама отрече клюката, като обясни наедрялото си коремче с по-обилното хапване. Като колежките си и тя обира урожай от морските заведения, където се вихри с участия. Неизменно с нея е любимия й Павел Лазаров и общото им дете.

Паметливи припомнят, че и с първата си бременност добричлийката не „би тъпана“, така че въпросът с бременността й остава висящ.

Но истински е пръстена й с огромен диамант на безименния й пръст, който феновете й веднага забелязаха. Отдавна миналата 40-така певица е споделяла, че иска да се види в бяла рокля. И вероятно партньора й най-сетне е удовлетворил желанието й да имат традиционно семейство.

Другият бомбастичен завой на една от най-титулуваните, откъм награди, певици е новината, която съобщи лично нейната сестра, народната певица Ивелина Колева.

Двете сестри записват дуети с фолклорна музика и затова известно време Преслава загърбва чалга кариерата си. Кога обаче ще се завърне отново в лоното на леката музика, брюнетката не съобщава, а феновете й са в траур от решението й.

Преслава чака с нетърпение и датата 16 ноември, когато ще е първия й самостоятелен концерт в софийската зала „Арена Армеец“.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com