Наглостта на Диона продължава да приковава вниманието на мнозина. Това момиче не спира да се излага, но не се чувства виновно за нищо, което е присъщо за ромския етнос, към който принадлежи, но упорито се опитва да го скрие.

В рамките на по-малко от година певицата без капка певчески талант се издъни яко на два пъти, а продължава да се оправдава. Първо бе уловена да шофира пияна и надрусана. Въпреки че кръвните проби го доказаха, тя продължи да отрича вината си. Неотдавна пък рекламира енергийна напитка на прах, която наподобява кокаин, но отново не смята, че дава лош пример с това.

„Не знам какво искат от мен. Давала съм лош пример... Тогава да почна да рецитирам стихотворения на Ботев и Вазов, да видим дали подрастващите ще се впечатлят.“, изригна Диона.

Очевидно тя се смята за по-известна от Христо Ботев и Иван Вазов. За жалост, децата днес наистина знаят повече Диона, отколкото Ботев и Вазов. Това е един от проблемите на родното образование, но чалгарката изобщо не счита, че е част от проблема.

При Диона има развита свръх наглост, която обаче е подплатена с липса на интелект. Тя е изключително простовата и затова винаги не може да разбере, когато е станала за срам на цялата страна.

Източник: Crimesbg.com