Освен че е хитова певица, за мнозина Преслава е по-надарена умствено от много от колежките си

Родената в Добрич чалга дива има и характер на мъжко момиче, това ясно си пролича от участието си в Къщата на Големия брат.

Някои обаче поставят под въпрос вкусът й към мъже, но все пак всеки има глава на раменете и прави своите избори в живота.

Факт е, че въпреки славата му на лошо момче, Преслава е от доста години с бизнесмена Павел Лазаров, а преди шест лета двамата си създадоха и дъщеричката Паола.

Оттогава не се е чуло за изневери, нито за семейни драми между двамата партньори. Факт е, че Преслава промени изцяло физиономията си, подвластна на модата, въпреки че предишната й издаваше нейната индивидуалност. Заради което получи доста як хейт.

Преди два дни Преслава чукна 40 и все още не е ясно дали е празнувала с пищно парти, както го правят й колегите й , кръглата годишнина.

И сега феновете й са изтръпнали да не извърши тази глупост, която може да й докара куп беди.

Те се надяват да не го е правила заради поверието, че 40-тия рожден ден не бива да се отбелязва с купон. Много хора са убедени, че ако се празнува, нещо лошо ще се изсипе не само на главата на рожденика, а и на близките му.

Суеверието идва заради вярванията на различни култури, че числото 40 не бива да се отбелязва.Други са убедени, че суеверията влияят на тези, които са убедени в тях.  

Източник: Crimesbg.com