Дарина Йотова изобщо не се съобразява какво говори в „Гласът на България“. Волно или не, в последния излъчен епизод на предаването тя обиди жестоко колежката си Мария Илиева.

Дара заяви, че Мария може да влезе в ролята на майка на една от участничките и затова да избере нея. Дотук добре, но тази участничка не е тийнейджърка, а на 25 г.

На Илиева никак не й стана приятно, че може да бъде майка на една зряла жена, тъй като това значи, че тя самата е на сериозна възраст. Поп певицата е на 46 г. в момента и като нищо можеше да има 25-годишна дъщеря днес, вместо момиченце само на 2 г., каквото е щерка й София.

Темата с възрастта е особено болезнена за Мария Илиева. Тя не може да приеме, че остарява и вече е по-близо до 50-те, отколкото до 40-те. На 1 декември ще удари 47 г.

Водена от този комплекс, наскоро тя фалшифицира рождената си година и се подмлади с 2 години, изкарвайки се в интернет набор 79, а не 77. След като обаче стана за смях и всички я осъдиха за действието й, Мария си върна истинските години.

Илиева опита да копира Лили Иванова, която винаги е криела 2 години от истинската си възраст. В днешно време обаче е много трудно да скриеш възрастта си, защото в интернет всичко има.

Източник: Crimesbg.com