Разголена и доста перверзна снимка на крими острието от Nova Мариета Николаева цъфна в една от многобройните с€кс групи в Телеграм, където загорели мъже си разменят горещи фотоси на известни или не толкова популярни жени.

 

На кадрото журналистката позира в домашна обстановка пред чаша кафе, само по предизвикателен, прозрачен сутиен и хвърля мръснишки поглед в обектива. По всичко личи, че тв-звездата се е изтипосала нарочно, а най-вероятно зад камерата е стоял близък до сърцето й мъж, когото тя пробва да съблазни. Другата версия е медийната фурия да е ползвала опцията “селфи” в телефона си и лично да е изпратила резултата на обекта на желанията си.

На заден план, макар и приглушено, се вижда, че фон на еротичната сесия е нечия кухня, решена в модерното турско синьо и беж за акцент. Композицията шокира с приликата между дома на телевизионерката и студиото на Nova, особено предвид дежурната чаша, която тя съвсем съзнателно е поставила пред себе си.

 

Нищо чудно ухажорът, получил перверзната снимка да си е мечтал да я види гола в нюзрума и г-жа Николаева да се опитала максимално да уподоби интериора.

 

Каквато и да е истината, отраканата мадама определено е пратила напращелите си ц*ци на грешния човек след като те са цъфнали в група, която е сборище на извратеняци и ч*киджии. От момента, в който фотосът се появява там, стотици загорели мачовци разказват как брутално са се самозадоволявали, представяйки си, че свършват между гърдите или поне върху лицето на Мариета. Изчанченото им съзнание пък се активира още повече при мисълта, че същото деколте, макар и старателно покрито, се е доближавало до някои от най-важните мъже в държавата - президент, премиер, министри, депутати, че дори съдии и прокурори.

 

Как шефовете на втората най-влиятелна частна телевизия ще реагират на изцепката с порнографската снимка и с какви очи хората от управлението занапред ще гледат на Мариета Николаева, предстои да разберем.

Източник: crimesbg.com