Раздялата на Деян Донков и Радина Кърджилова ставаше все по-скандална през изминалите седмици. И това е така благодарение на "любезното съдействие" на Донков, който се постара да обиди ехидно бившата си, да я махне от своя постановка и да се похвали, че видиш ли, бил доволен и щастлив, обгрижван от млади и готини жени...

Найс, а?! И на всичкото това Радина Кърджилова не отговори нищо, поне до днес. Тя постъпи много мъдро като изчака актьорът да си изсипе всичките простотии накуп и тогава да каже последната дума. И го направи.

Радина се пусна в нета като волна птичка - сияеща и свободна, благословена и с нова любов до себе си - знаем за гаджето й - колегата Пламен Димов. Явно той й е голяма опора и подкрепа в този момент, а тя осъзна, че е била пълна патица през най-хубавите си години от живота.

Точно това признава и самата Радина пред близки приятели - че се надява да има по-малко патки като нея сред жените. "Това са десетилетия. Десетилетия, през които бях като омагьосана, като малоумна направо. Той ти изневерява, обижда те, унижава те, удря те дори, но ти стоиш. Ти продължаваш да стоиш до него, защото го обичаш и вярваш, че един ден той ще осъзнае тази любов и ще се промени. Страшна тъпачка бях, уникална", коряла себе си Радина, но и се радва, че макар и късно, е прогледнала.

Все пак тя е още на 38 години и животът е пред нея. И най-вече любовта...

Източник: Crimesbg.com