Жалко. Двамата заедно бяха големи сладури, но връзката им приключи. Мария Бакалова и Валери Григоров са се разделили окончателно като това бе потвърдено и от семействата им.

Наскоро медиите в Щатите гръмнаха с предположения за любовна афера между Мария Бакалова и Андрю Гарфийлд, но и да е така, то тя е свободна жена и може да си позволи да бъде с всеки, с когото поиска.

При това Мария няма никаква вина за случилото се, защото се оказа, че инициатор на раздялата им всъщност е Валери Григоров. В началото той бил луд по актрисата и определено горд, че тя му е обърнала внимание. Впоследствие обаче мъжкото му его започнало да взима превес и той взел да си въобразява, че за хората е просто притурка към звездата Бакалова.

"Дойде му в повечко явно, започна да се комплексира някак. Все едно тя е голямата работа, а той палето, което й върви по петите. Омръзна му да ходи с нея по светски събития и да изглежда нелепо - поне той така си мислеше. И така, лека полека, нещата помежду им се разсъхнаха", коментират близките на Валери.

А тези на Мария Бакалова отбелязват, че и бъдещата свекърва Мария Гроздева допринесла за краха на връзката им с това, че не пропускала случай да "промие мозъка" на сина си.

Източник: Crimesbg.com