Към хомосексуалния път е тръгнал един от най-вървежните чалга изпълнители. Става въпрос за Мехмед Гогов – Меди.

Певецът от ромски произход, който има и турски корени, си направи пластична операция за няма нищо. Меди пръсна около 30 бона за нова усмивка.

Да, колкото и кифленско да звучи, в днешно време мъжете си сменят по-често зъбите от жените. Благо Джизъса е добър пример в това отношение, а сега и Меди го последва.

Изпълнителят на хита „Надежда“ е избил всичките си естествени зъби, за да си сложи изкуствени, по-бели от снега. Изглежда доста неестествено и според мнозина си е причинил главоболията и разходите за нищо, даже в момента изглежда по-зле.

Разбира се, за Меди 30 000 лв. не е проблемна сума. Само за едно свое участие неговият екип прибира 12 000 лв. Това го прави най-добре платеният чалгар сред мъжете.

Според слуховете изпълнителят на „Да си тук“ си е променил външния вид, за да успее да си намери жена за съпруга. Преди няколко месеца певецът удари 30 г. и оттогава не спирал да има чувството, че личният му живот е в застой. Той искал жена и деца час по-скоро.

Меди обаче е доста взискателен в това отношение. Моника Валериева беше готова да му даде семейство, но той я изхвърли като мръсно куче от живота си, защото е по-възрастна от него и на всичкото отгоре с шавливо минало.

С промяната на зъбите си Меди постига обратен ефект. Вместо жена, може да си намери мъж, защото все повече заприличва на гей.

Източник: Crimesbg.com