Чалга изпълнителят и продуцент Галин е на смъртно легло от повече от седмица. 33-годишният певец не може да свали високата си температура, като това не могат да сторят и лекарите, не и за постоянно.

Откакто се лекува в болница, Галин свалял температурата, но нощем тя отново се покачвала. В началото стигала чак до 40 градуса, в последните дни, благодарение на множеството медикаменти, които му вливат, стигала максимум до 39 градуса, което обаче пак е много опасно.

В светските среди вече се говори, че Галин е жертва на новия гей вирус, наречен маймунска шарка. Това е болест, предавана по полов път, при която е характерна много висока за дълго температура и обриви по тялото. Интересното е, че обхваща почти само гейове, над 90% от заразените са хомосексуалисти.

Очевидно заразата идва най-вече от гей секс, а не от обикновен. Тоест от анален секс, който се практикува от всички мъже с обратна сексуална ориентация. Практикува се и от хетеросексуални, но в много по-малки дози и затова процентът им на заразени е под 10.

Маймунската шарка идва от Африка. Тя се пренесе в Европа след гей оргии в Мадрид и Барселона. С всеки изминал месец бройката на заразени на Стария континент се покачва.

Галин не беше гей в началото на кариерата си, но за да стане звезда, се превърна в такъв. Мъжката любов му се услади, но сега си пати от нея.

Източник: Crimesbg.com