Бре! Ще рече човек, че заклетият женкар Благой Георгиев е претърпял пълна трансформация и се е кротнал. Но пък знае ли човек... всичко е възможно. Другият вариант е Ивана Главчева да е толкова хлътнала по него, че да му търпи простотиите, които десетки жени преди нея не успяха да изтраят.

Не знаем кое от двете предположения е вярно, но истината е, че двойката не само не се е разделяла, но реши да покаже това на всички. Щерката на Ванко 1 и футболистът си пуснаха многозначителни снимки от Сърбия, където бяха на мача на великия Новак Джокович за купата Дейвис.

Разбира се, двамата не се събраха на общ кадър, чудим им се защо, но се пуснаха от едно и също място поотделно. Така де, и олигофрен ще разбере, че са там заедно.

Явно връзката им става все по-сериозна и са решили да затворят устите на хейтърите, а и на медиите, които ги разделяха през седмица. Но пък няма как да ги виним, защото отлично познаваме историята на Джизъса (който мрази да го наричат така) и факта, че жените се задържат в живота му толкова, колкото прах върху тъпан.

"Или наистина обича Ивана, или чака и се надява тя първа да скъса с него, за да не яде тупаници от приятеля си Ванко", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com