Днес, на първия учебен ден, новата водеща на "Преди обед" Франциска Йорданова, потресе зрителите с това, което разкри. А именно, че не пуска децата си да ходят на училище.

Не, шампионката по танци никак не се майтапеше, а говореше съвсем сериозно. Тя обясни, че не иска кракът на малчуганите й да стъпи в традиционно българско училище, а образованието си щели да получават по съвсем различен начин.

Очевидно децата й ще се обучават с частни учители или дистанционно, което за нея било напълно нормално и дори препоръчително. Тук вече и колегата й Петър Дочев не скри удивлението си, като й намекна, че греши. Според него е далеч по-добре детето да учи в нормално училище, заедно с други деца на неговата възраст, защото така се социализира.

"Разбирам, че родителите искат да предпазят децата си от всичко, особено в наши дни. Може би така смятат, че ще ги защитят от лошо влияние, от подигравки и тормоз дори, но това е колкото добро, толкова и лошо, дори смятам, че е по-лошо. Защото, когато пораснат, те няма да знаят какво да правят и как да реагират в ситуациите в живота. Ще бъдат малко като Маугли, който е доведен в големия град", коментира водещият.

Източник: Crimesbg.com