Няма никакво съмнение, че 33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов – Нотариуса – Гергана Грънчарова, може да си съперничи по разкрепостеност с бившата съпруга на Пепи Еврото – Любена Павлова. Вероятно си спомняте, че тя стана известна именно покрай по*но клиповете си. Гергана Грънчарова на свой ред също е с доста богато секс досие, а и местата, на които е консумирала похотта си, са доста странни и нетрадиционни.

 

Оказва се, че палавата брюнетка е правила секс дори на сергия за зеленчуци в столичния квартал „Лозенец“, докато още била ученичка в гимназията.

От малка половинката на Мартин Нотариуса си падала по батковци и не отказвала никакви експерименти в леглото, в случая на желязната сергия.

 

Хора от близкото й обкръжение издават, че тя сама разказвала за сексуалните подвизи и дори се гордяла с тях. Те издават, че Гергана води полов живот от ранна възраст и винаги е била харесвана от мъжете.

 

След нощните й подвизи на пазара, Гергана се насочва към „Къртицата“, където не само добива популярност, а и завърта главата на Емил Каменов, който грабна голямата награда на формата. Докато бабаитът имаше пари, брюнетката бе с него, след което се прехвърли на известния автомобилен пилот Георги Танев. Той от години демонстрира доста висок стандарт на живот, който реално няма, а и Гергана бързо се ориентирала, че не притежава финансовите възможности, към които има апетит. След раздялата им, тя отбеляза, че връзката им е продължила година и половина, а след това се ориентира към заможен столичен бизнесмен, който не е популярен.

 

Още с влизането си в „Къртицата“, Гергана не скри, че има спешна нужда от финикийски знаци, защото се бори сама с ежедневието и няма богат спонсор. След шоуто обаче й провървя и започна да си ляга само с богаташи. Последва и еротична фотосесия за българското издание на мъжката библия „Плейбой“. Тя цъфва на корицата на юнския брой на изданието, излязъл на пазара на 30 май 2014 г. На някои от фотосите е с екипа на Германия, докато на други се заиграва с топка в цветовете на Бразилия. 

 

Бъдещата жена на Мартин Нотариуса и разследваща полицайка от ГДБОП се гологъзи само по футболна топка и на стадиона в Тетевен. На други фотоси, тя позира в цветовете на „селесао“, както и нежно поднася съдийската свирка към устните си. Голата й фотосесия обаче е заличена от онлайн пространството, както и редица писания за нея. Мълвата носи, че Мартин Нотариуса е платил сериозна сума пари, за да бъдат заличени публикациите от интернет сайтовете.

 

Именно след като се залюбила с Нотариуса, животът й потръгва стремглаво нагоре. Мартин я пленява с финансовите си възможности и двамата набързо заживяват под един покрив. Измамникът кара брюнетката да се запише да учи право в НБУ и Грънчарова набързо завършва с отличие, а половинката й дарява няколко хиляди на университета, от добра воля, разбира се.

Парадоксалното в случая е, че тя получава дипломата си за висше образование, без почти да се е вясвала в Нов български университет. Въпреки това Гергана позира гордо с ректора, който й връчва дипломата.

 

Преди три години тя се похвали не само, че е юрист, а и че е завършила с отличие. Колегите й не я познават и не са я виждали на лекции. Малко след дипломирането си, тунингованата любовчийка е назначена за разследващ полицай в ГДБОП. Колегите й издават, че постоянно излиза ту в отпуск, ту в болнични, а след това и в майчинство. В редките случаи, в които ходела на работа, го правела с червен джип „Волво“ за десетки хиляди евро.

 

Бюнетката бе активна в социалните мрежи и често публикуваше фотоси на сина си и мъжа си, но след разследването на АКФ (Антикорупционния фонд), изтри профилите си. Така от две години насам, Гергана е „инкогнито“. През това време е родила и второ дете от мафиота, който я обсипваше с подаръци и й осигуряваше луксозен живот.

Близки до семейството издават, че Нотариуса и Гергана обичали да се записват в спалнята, но не е ясно дали тези клипове някога ще видят бял ден.

 

Ако това се случи, „Тогава ще е истинска конкуренция на Любена Павлова. Гери е не по-малко разкрепостена и заслужава да блесне в тази си светлина“, издават нейни бивши интимни партньори.

 

Преди няколко дни Божанова проговори за екзекуцията на съпруга си и остави зрителите на bTV шокирани от хладнокръвието на вдовицата, която бе загубила бащата на двете си малки деца само преди 24 часа.

„Не бях чувал досега по-спокойна, овладяна и мисловно подредена прясна вдовица, която дори няма нищо против да говори по медиите. Поведението й бе като на жена, на която са дали трибуна да разкаже за някоя екскурзия. По-скоро беше ядосана, че се говори за имотите им, но не беше нито тъжна, нито ридаеща, нито в шок. С леден глас говореше за имотите на семейството и въобще нямаше вид на вдовица, която е в шок“, коментира зрител на медията.

Източник: Уикенд, crimesbg.com