Помните ли Благой Иванов - Багата - самбистът шампион, който едва не загина след жестоко наръгване с нож преди години. Той беше в кома месеци наред, но успя да се спаси с Божията помощ, а след това дори влезе във ВИП Брадър.

От години Багата живее в Щатите, но преди месеци се е завърнал в София. Вместо да се обади на бившата си изгора - Черната Златка обаче и най-вече вместо да си гледа жената и сина си, той е завъртял бурна любовна афера с бизнесдама. Също обвързана като него.

Знаем, че Багата е с Любина, която го дари със сина им, в момента на 8 годинки. Дали Любина знае, че по нощите мъжът й обикаля столични потайни заведения с приглушена светлина, в които се натиска и страстно целува Нели Беширова?!

Въпросната Нели е щерка на екс кмета на Неделино - Стоян Беширов и има своя лична проектантска фирма към енергийния сектор. Нели обаче е обвързана жена и от години живее на семейни начала с половинката си, който също едва ли подозира за страстите й с Багата.

Дали двамата влюбени ще напуснат партньорите си, за да останат заедно, или просто ще си изживеят романса, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com