Веселка Маринова от Биг Брадър е била с цели 50 килограма по-слаба от днес. Преди десет години тя е изглеждала коренно различно - и в тялото, и в лицето дори... Това твърдят разни сайтове днес и показват снимки, които обаче явно са объркали. Защото на тези фотоси Веселка си е абсолютно същата, не очаквайте да видите фиданка.

Говори се, че на абитуриентския й бал през 2019-та тя била едва ли не вейка... Е, сами виждате, че не е така. Да не говорим пък за лицето й, което няма как да сбъркаш - и преди, и сега. Маринова е дарена с наистина красиво лице, което компенсира едрото телосложение.

Едно обаче е сигурно - тя винаги си е имала тези форми. Да, като дете вероятно е било по-различно, но не и през последните поне 15 години. Промяната, която е единствена за нея, са устните, в които сама преди време показа, че сложила хиалурон. Стараеше се обаче да бъде нежно и точно по собствения й контур, за да не заприлича на някои мумии в ежедневието.

Та, да се върнем на темата - не знаем според вас дали на тези снимки Маринова е по-фина с цели 50 кила, но според нас не. Ще се радваме да споделите мненията си. А ако някой има нейни наистина стари кадри, на които изглежда различно, може да ни ги изпратите.

Източник: Crimesbg.com