Съвсем скоро двамата стана родители на първото си общо дете. Иначе сме наясно, че Антоанет Пепе е майка отдавна, тъй като е родила цели три деца преди малката Беатрис. А Иво Карамански от година се учи да бъде татко с отрочетата й от други мъже.

Появата на тяхната принцеса Беатрис обаче промени всичко и цялата фамилия още продължава да празнува. Нели Атанасова стана баба за първи път, а за дядо се определи и Александър Сано, въпреки че той няма никаква кръвна връзка с младите.

И така, в разцвета на най-огромното им семейно щастие, младият татко Иво Карамански направи нещо неподозирано и успя да облее в сълзи лицето на половинката си. Антоанет Пепе не скри емоциите, когато той си призна, че се е плашил и си е мислил, че няма как да гледа бебе. Разбира се, причината е загубената му ръка.

"Разбира се, че се зарадвах като научих, че Ети е бременна, бях на седмото небе. Но изведнъж се хвърлих в паника, защото си казах, че ще съм безполезен с тази протеза", сподели Карамански.

Към днешна дата обаче той е щастлив, че не само умело сменя памперси с една ръка, но и може да си гушка дъщеричката дори без протезата.

Източник: Crimesbg.com