На Натали Трифонова не й стига тлъстата заплата в Би Ти Ви, а припечелва допълнително като жрица на любовта. Това става ясно от новата връзка на синоптичката, която е основана само на развратен секс и пари със съмнителен произход.

Собственикът на веригата ресторанти „Хепи” Орлин Попов прави секс с Натали по три пъти на седмица. Блондинката обаче не си падала по толкова възрастни мъже и затова му искала по 300 лв. на „сеанс”.

Може да се каже, че по този начин Трифонова вече е част от най-древната професия. Интересното е, че за своята популярност не взима чак толкова много и дори е евтина. Много от компаньонките, които никой не ги познава, взимат по толкова на час, че и отгоре.

Натали се „отчитала” пред Попов три пъти на седмица, което значи, че седмично прибира по 1200 лв., а на месец по близо 5 бона. Така си докарва по още една заплата, тъй като в телевизията сумата, която получава като възнаграждение, е сходна.

Синоптичката не просто прибирала парите на Орлин срещу секс, но и се стремяла да му се хареса, за да може сексуалните услуги към него да й станат постоянен доход. Затова по време на срещите с него идвала с много къси полички и широки деколтета, а той й се нахвърлял като разярен бик и я „минавал“ и отпред, и отзад.

Управителят на „Хепи“ е с 25 години по-възрастен от водещата на „Култ“, но когато става дума за пари и секс, някои хора нямат задръжки. Неслучайно Трифонова се опита да се намърда в „Преди обед“, с което щеше да увеличи заплатата си, но не я огря. Преди няколко години обаче успя да измести по много подъл начин Петя Дикова от „Култ“, защото го направи по време на бременността на Пипи. По същия начин изхвърли и Станислава Цалова от „Времето“ преди това.

Източник: Crimesbg.com