"Ама това ще ни питате, нали?! Да не стане после някой сакатлък... Тези и тези въпроси, които сме си отбелязали. Искаме на тях да отговаряме" - с тези дълги и досадни уговорки Светлана и Християн Гущерови склонили да дадат интервюто си за Нова телевизия, което се излъчи наскоро. Плюс хонорара от 10 бона, който са прибрали от медията, разбира се. Че да има как да изкарат зимата, горките...

Близки до тях заявиха, че поведението им е било повече от простовато и нахално като двамата на няколко пъти са гледали въпросите, написани и на листове на водещата Алекс Сърчаджиева.

Най-вече държали да се върти разговорът около това, че никога не са си изневерявали и че Мечо Хриси е много натъжен от отчуждението с баща му Добромир Гущеров. Идеята, естествено, е да наклепат втората му жена.

"Майка ми и баща ми са много умни и добри хора, свестни хора и аз ги обичам силно. Но баща ми се ожени втори път и се промени към мен оттогава. Не му искам парите, искам си таткото и най-добрия си приятел", едва не ревна Християн, като хвърли кал по Диана Русанова.

И заедно със съпругата си продължиха да умиляват зрителите с чистотата на своята дълбока любов и мисията да бъдат заедно, отдадени на децата и семейните ценности...

Източник: Crimesbg.com