Двамата били в прекрасни отношения, просто чудесни... Толкова чудесни, че са се разплаче човек от умиление чак... Лицемерието и фалшът на бившата ергенка Алекс Гърдева отдавна са дошли в повечко на потребителите. Още повече като продължава да повтаря абсурдните неща за биологичния си баща.

Който, по една "случайност" се запознал с нея на абитуриенткия й бал. Сиреч - не я е виждал, докато не навършила 18 години. Колко мило... Но сега били по-близки от всякога. Верно ли?!

Не е нужно да си психолог, за да знаеш, че травмите в детството оставят следа за целия ти живот, още повече, когато като дете знаеш, че баща ти не се интересува от теб. Така е направил Пламен Гърдев, който не е могъл да потърси детето си, но можа да дойде и да се цани да влезе в Биг Брадър.

Знаем, че той се е развел с майката на Гърдева и е заминал за Щатите. Преди да се разведе обаче, още по време на брака си, е надул корема на друга жена и така Александра се е сдобила с брат, за когото научава чак след години.

Впрочем Гърдева се мъчи да убеди всички, че родителите й също били в чудни отношения помежду си - абе, всички се обичат и прегръщат... Но кой й вярва, това е отделен въпрос.

Темата тук обаче е за "отговорността" на брадъра Пламен и наясно ли е изобщо със значението на тази дума?!

Източник: Crimesbg.com