Преди месеци се разбра, че Мария Илиева и Александър Междуречки са се разделили, а причината е гадният характер на поп дивата. По-младият й любим и баща на щерка й София не издържал и си вдигнал чукалата, с идеята, че Марчето ще се освести и ще стане една идея по-разбрана...

Е, не. Илиева не се е променила, а и на 47 години е малко късно за смяна на нрава, но пък Междуречки размислил и се прибрал. Близки до двойката разкриха, че под "размислил" се има предвид, че Александър е навъртял набързо няколко мимолетни афери, докато с Мария са били в криза и осъзнал, че в леглото по-добра от нея няма.

Илиева била като стръвница и буквално била готова на чудеса и бойни подвизи, само и само да остави мъжа до себе си доволен. А това не е нещо, което мнозина от мъжки пол ще пропуснат.

Всъщност за интимните умения на певицата се носят легенди отдавна. Тя го прави с Наско Колев, с Иво Аръков, с няколко свои колеги и с още редица мъже, които обаче не издържаха на минусите й и търтиха да бягат.

Очевидно Междуречки не е сред тях, а и все пак двамата имат дете. Това, че са се събрали, бе потвърдено от Биляна Гавазова, която сподели, че на сватбата й са били заедно, водейки и малката София.

Източник: Crimesbg.com