Преди ден Радина Кърджилова направи нещо адски смело. А именно - обясни се публично в любов на новото си и по-младо гадже Пламен Димов. Държим да припомним, че актьорът Димов още никъде не е говорил открито за Радина, а тя бърза да му излива чувствата си. И дори заяви, че го обича така, както не била обичала друг... Стой, та гледай...

Тези думи накараха мнозина да заподозрат, че Кърджилова прави нелепия опит да дразни бившия си Деян Донков - дали, за да го накара да ревнува, или за да го вбеси, но тази е целта й.

Е, май не успя да постигне никоя от двете, а точно обратното. Близки до Донков разказаха, видимо развеселени, че актьорът прихнал в искрен смях като научил за изцепката на бившата си.

"Хахаха, кого си мисли, че заблуждава?! Най-много себе си, защото хората, които я познават, изобщо няма да се вържат на тези щуротии. Не знам за Пламенчо, но така, както е тръгнала, като нищо ще го изплаши и него, и тоя ще офейка. Не била обичала така друг?! Хайде, да не си припомняме някои стари неща", смигнал Деян Донков.

Последният твърди, че сега, когато е свободен, не бърза за сериозна връзка, а просто си гледа рахата, както му харесва.

Източник: Crimesbg.com