Юлияна Дончева се радва на второто си майчинство, но мисълта за останалите „бебета” не я оставя на мира

Юлияна Дончева изживява радостите на повторното майчинство, но една мисъл не престава да я гложди.

Бившата депутатка се превърна в икона за всяка българка, която води тежка битка със съдбата, за да прегърне своя рожба. Макар петдесетте да чукат на вратата й, красавицата посвети последните няколко години от живота си, за да даде бебе на любимия си ММА-боец.

Стъки вече прегръща своето синче, което майката кръсти на него. Строгият мачо толкова е ентусиазиран от смяната на памперсите и нощното хранене, че е готов отново да мине по този път, научи kliuki.bg.

Това далеч не е невероятно и дори няма да отнеме толкова време, колкото първия път, намекна Юлияна Дончева. Това обаче се оказа голям проблем за безнесдамата! yuliana doncheva След като поредното й инвитро им даде най-скъпият подарък в средата на миналото лято, брюнетката била изправена пред истинско изпитание.

В клиниката пазели замразени ембриони, чиято съдба трябвало да реши тя и мъжът й. Това я подтискало много. От религиозни и емоционални мотиви не можело да си представи, че ще разреши унищожаването им.

Давали й идеи да ги дари на бездетни семейства или на хора, които не могат да дадат свой генетичен материал за инвитро. Това обаче й се струвало страшно: ”Това наистина ме тормози. Не съм склонна да ги даря, това са гените ни със Станислав.”

Проблемът се завързвал още повече – по-младият Стъки имал желание да опитат още веднъж и благодарение на докторите, да дадат на Стъки-младши братче или сестричка.

Юлияна Дончева има още малко време да реши. Тя се справи с хейтърската атака, която се опитваше да й вмени, че има нещо неестествено в късното майчинство. Бременностите й обаче не бяха лесно изпитание.

Първият й син я накара да удари кантара на цифрата 100, а след раждането на малкия му брат се наложи да премине през секцио и дълго възстановяване. Дали й се рискува на Юлияна Дончева за трети път?!