Колкото и невероятно да ви звучи, се оказва повече от лесно да различите любовница от съпруга на улицата. Достатъчно е да съсредоточите вниманието си върху няколко детайла.

 

Макар мнозина от представителките на нежния пол да отказват да приемат факта, че трябва да се научат да изглеждат като любовници, истината е точно такава. В следващите редове ще ви разкрием и дребните детайли, на които трябва да обърнете внимание. Всъщност те са и тези, които ще ви помогнат да различите омъжената жена от любовницата.

 

Как да различите любовница от съпруга на улицата

ПАРФЮМЪТ

За разлика от съпругите, любовниците залагат на маркови и скъпи парфюми. И докато съпругите пестят и евентуално биха си позволили тази екстра само за по-специалните случаи, то любовниците не допускат тази грешка. Това е и едно от нещата, които ги правят по-привлекателни за мъжете. 

 

БЕЛЬОТО

Докато често пъти бельото на съпругите е направо скучно, то това на любовниците е слабо казано – горещо. Женените дами не смятат за нужно да изкушават половинките си с хубаво бельо, но е добре да знаят, че това е от особена важност. Красивото бельо най-малко ще ви даде увереност и ще ви накара да се чувствате по-привлекателно. И не забравяйте, че за сексапилно бельо се смята това с дантела и сатен.

 

ДРЕХИТЕ

Ако отворите гардероба на женена жена ще забележите удобни и практични облекла, докато в гардероба на любовницата преобладават марковите дрехи на световноизвестни дизайнери, изработени от скъпи материи. Неизменна част от нейното облекло са копринените блузи, кадифените рокли и кашмирените пуловери.

Източник: jenata.blitz.bg