С наближаването на топлите дни все по-често се вглеждаме в огледалото и се чудим кое ще е това чудо, което ще ни избави от качените през зимата килограми. Спортът е най-здравословният начин за влизане във форма, но докато стигнете до задоволяващите ви резултати, можете да се доверите на добрия избор на рокли, с които да прикриете излишните килограми. Но каква рокля да изберете? Кой модел ще изиграе ролята си толкова добре, че самочувствието ви да се повиши? Ето нашите предложения:

Рокля тип „прегърни ме“

Доказано е, че този модел рокли стои изключително добре на всякакви фигури. Нежното прехлупващо се деколте, нежно обгръщащата тялото средна част и ласкава дължина я превръщат в идеалната рокля за прикриване на коремче.

Рокля с висока талия

Този тип рокли привличат вниманието към бюста, като прикриват удобно зоната на талията. Не избирайте прекалено широки рокли с такава кройка, за да не изглеждате ненужно широки. И помислете за много хубаво бижу, което да носите заедно с роклята.

Рокля с принтове

Не бягайте от рокли с шарки и различни принтове. Те привличат вниманието към целия ви силует, без да акцентират върху корема или талията. Модерни в момента са цветята, райетата и едрите надписи.

Рокля с характерни ръкави

Отклонете вниманието от тялото като си изберете рокля с красиви ръкави с много елементи – дантели, рюшове или капси. По този начин ще създадете обем в горната част на тялото, а погледът на околните ще се плъзга към ръкавите, вместо към ханша ви.

Трапецовидна рокля

Те много приличат на моделите рокли с висока талия, но за разлика от тях долната им част е с форма на трапец, а не пада свободно. Такива рокли са много подходящи за дами с коремчета, защото прикриват корема и издължават краката. Дължината на роклята трябва да е малко над коляното, за да изглежда целият ви силует по-издължен. Ако комбинирате с високи ботуши, ефектът ще е наистина поразителен.

Рокля тип тениска

Един от хитовите модели за тази година - роклята тип тениска, е много благосклонен към всякакви фигури. Широка и удобна, тя дава настроение, като в същото време прикрива удобно понаедрелите части от тялото. Разгледайте целия асортимент от дамски рокли на answear.bg и сме сигурни, че ще намерите идеалния за вас модел.