От началото на февруари, когато отбеляза 50-я си юбилей, шеф Иван Манчев носи на дясната си ръка златна гривна с надпис: „Ти си най-добрият баща“.

 

Бижуто с трогателно послание му е подарък от големите му деца – Христо и Виктория, които са от Марина. За нея топ кулинарят бе женен в продължение на 18 години. Изненадата навръх празника му от Елина – дъщерята на настоящата му половинка Ива Бека, също била голяма радост и гордост за него. Девойката споделила развълнувана, че вижда в него модел, който да следва.

 

Шеф Иван Манчев най-сетне откри щастието

Шеф Манчев никога не е крил, че няма какво повече да иска от връзката си с Ива Бека. Не смее обаче да я нарече перфектна, за да не я урочаса. Двамата се запознали на ски курорт във Франция, където кулинарят бил с децата си. Любовта към ските се оказала общата им тема с Ива, с която се срещнали случайно там. Връщайки се в София двамата продължили комуникацията си и дори запознали децата си.

 

Всеизвестен факт е, че Христо и Елина, са гаджета, но по онова време Ива Бека все още била във връзка, а Манчев бил под влияние на раздялата с приятелката си Цветомила, от която е малкият му син Александър. Когато топ кулинарят научил, че Ива се е разделила с приятеля си, започнали да се виждат. Любовта им обаче се случила няколко месеца по-късно. 

 

Жената до него не само е балансирана, а мисли и за другия. За нея е важно той да се чувства добре. Така си дали сметка, че любовта им не е импулсивна, а осъзната. Сред тайните на добрите им отношения, е добрата комуникация помежду им. Изговаряли всичко и винаги намирали време да са заедно. Разделят се само, когато работят. И тогава обаче не прекъсват изцяло връзката си, защото се чуват по телефона. Задължително всяка вечер вечерят заедно.

 

Именно заради сходните им разбирания кулинарят и любимата му се радват на прекрасни отношения с децата си. Порасналите син и дъщеря на Манчев ценят мнението на Ива, нещо повече – те дори се интересуват от него по един или друг въпрос. Дъщеря й пък вижда в кулинаря стабилна мъжка фигура в живота си.

 

Шеф Иван Манчев много държи всички те да прекарват време заедно. Задължително отбелязват подобаващо празниците и си устройват семейни пътувания.

Източник: Уикенд