Благой Георгиев сега ще се връща в родината доста по-рядко, хлапетата ще виждат тате предимно по празници и почивки

Благой Георгиев се похвали на феновете с нежно послание от първородното му чедо.

Пълен щастливец се оказа доказано най-палавият ни футболист. В добро здраве е, печели повече от доволно, има ново сочно гадже, а децата му го обожават! Като доказателство за това, че му върви навсякъде, Благой Георгиев пусна кратко клипче – поздрав от малката му принцеса, видя kliuki.bg.

Детенцето казва със сладко гласче: „Тате, много те обичам и много ми липсваш!”. Видеото е придружено от очакваните възхитени коментари. Всички харесват момиченцето и я намират за голяма сладурана. Фактът, че мама е снимала поздравчето пък говори, че Благой Георгиев е затоплил отношенията си с бившата до ниво „интелигентна раздяла”.

[caption id="attachment_340305" align="aligncenter" width="300"]Тя вярваше, че ще вижда тате всяка седмица, но уви... Тя вярваше, че ще вижда тате всяка седмица, но уви...[/caption]

Футболистът няма основание да се оплаква – при него „празно” няма, но страданието не е спестено на най-близките му. Когато беше в плен на Куини – Алис, страдащата беше Христина, която преживя отново унижението и предателството с Лияна и Биляна Евгениева. Тогава поне децата им бяха доволни – виждаха тате по-често!

Благой Георгиев се държеше така сякаш планира да се установи в родината, но нещата се промениха страшно бързо. Раздялата с бъдещата абитуриентка дойде с поредната му изневяра. Христина може да се е успокоила, но питайте Куини – Алис и децата му!

Новата тръпка на тате е в Русия и той трябва да прави чудеса да балансира между футбол, срещите си с любимата и наследниците в София. Тя и Есмерик се жалваше вчера, че и липсвал....Въобще, „Всички обичат Благой Георгиев!” – вижте посланието на малката Йоана във ВИДЕОТО ТУК!