Певицата Ева без половинката си Гого - как живее днес популярната естрадна изпълнителка без своя любим, спътник и колега Гого.

Диана Любенова покани Ева в сутрешното си предаване по повод предстоящ концерт в името на любимия й мъж, който вече не е сред нас, за жалост.

Ева и Гого се женят много млади, тя няма дори двадесет години. С разрешение от нейните родители двамата стават семейство и се понасят на крилете на музиката и любовта. Защото според Ева техният съвместен живот е много повече от брак, те са приятели, съпрузи, сродни души и до днес тя постоянно е с него в мислите си.

От тяхната среща преди много години, освен много, много музикални творби, се ражда и момче - техният син - Димитър Найденов, който днес живее и учи в Англия, поредният млад човек, напуснал страната ни.

[caption id="attachment_337252" align="aligncenter" width="300"]Ева и Гого, забележителната двойка от формация "Тоника" Ева и Гого, забележителната двойка от формация "Тоника"[/caption]

Ева не знае от какво точно почина мъжът й, защото неговата болест, засегнала невроните в мозъка му, се развива при него по различен начин, но днес знае, че той е бил нейната съдба и любов за цял живот.

Ева не коментира нито унизителното положение, в което се оказаха тя и мъжът й, след големите постижения и слава, спечелени за името на нашата страна, когато се разболя, той се оказа, ненужен за страната и средствата се събираха благотворително за лечението му. Но двамата музиканти Ева и Гого Найденов са не просто част от формацията "Фамилия Тоника", а открили се две половини на едно цяло, счита Клюки.бг.

[caption id="attachment_337251" align="aligncenter" width="300"]Ева, Сия, Гого и Яким от компанията на "Тоника" Снимка на Ева, Сия, Гого и Яким от компанията на група "Тоника"[/caption]

Музикалната група "Тоника" е родният аналог на италианския квартер с името "Рики е повери". Нашата формация печели много награди и създава редица хитове през годините. Затова цяла България винаги ще изпитва гордост към тези талантливи музиканти.