Валери Божинов отпразнува като ерген 29-ия си рожден ден в деня, когато бившата му отново остана „соло”

Валери Божинов вдигна ръце от властната си жена и предпочете да отпразнува сам (?!) рождения си ден.

Вместо романтично бягство малко по-топла Италия, скъпо шампанско, гигантски букети и подаръци, Николета Лозанова получи най-безумния си Свети Валентин, научи kliuki.bg. И то по нейна вина!

В деня, когато старата й врагиня най-после обяви официалната си раздяла с първата й любов, плеймейтката аха - да се окаже в нейното положение! Собственият й капризен характер й изигра най-лошата шега и в момента водещата на „Папараци” се убива да прави мили очи на благоверния си.

Докато светските среди шушукат коя е истинската причина Алисия и Ники Михайлов да скъсат за пореден и последен път, Божинови вдигнали зверски публичен панаир. Докато се канели да излетят за Италия и да отпразнуват като младоженци пореден Свети Валентин, плеймейтката решила, че е време да „дискусия” на висок тон.

Валери и Николета си дръпнали такъв скандал на Терминал 2, че словесната престрелка приключила на чекинг-бюрото. Водещата на „Папараци” зарязала мъжа си и се прибрала в софийската им кооперация.

Засегнатият й съпруг пък отлетял към италианския си дом, където посрещнал не само Свети Валентин – Трифон Зарезан, ами и рождения си ден на 15-ти. nikoleta sv valentin

В същото време Николета се освестила и изигра цяло онлайн шоу – публикува шарж на нея и Валери, за да обяви колко го обича. На другия ден всички видяха тортата – изненада и снимка на двете му деца с мило пожелание...Плеймейткатка явно най-после осъзна, че всичко се връща! valeri bojinov

valeri deca

Докато злорадства над нещастието на Алисия, рискува сама да попадне в графа „бивши футболни съпруги”. Валери Божинов не е Роналдо, но щом самата Ирина Шейк беше заменена, какво ли ще спаси Николета?!