Теодора на Ивана все още крие избраника си от медийното внимание

Теодора на Ивана преди два дена навърши 22 години, а майка й и за миг не помисли да скрие колко е пораснало единственото й дете!

Певицата, за разлика от цяла тайфа свои колежки, не сменя памперси, не пише домашни на безумни теми и не води никого на училище. За нея е актуален въпроса: „Теодоро, аз баба няма ли да стана вече?!”.

Певицата с особения си, понякога, грубоват изказ отдавна е заявила, че не е от тези, които лъжат за годините си и с радост се хвалят с пораснала дъщеря, видя kliuki.bg. Нейното малко момиченце само преди няколко години беше най-вълнуващата и стилна абитуриентка, днес е дясната й ръка.

Теодора на Ивана бяга като попарена от всяка възможност да я снимат камери и да й искат интервю, но е човекът, който организира участията, снимките и клиповете на майка си. Красавицата работеше още като студентка за X-factor, но го остави в името на „семейния бизнес”. От това най-доволна е певицата, която за разлика от посестримите си не се оплаква от опустяло гнездо.

Певицата сподели неколцина детски снимки на своя ангел и развълнувана написа във Фейсбук:

„На този ден, преди точно 22 години, станах майка! И дори нищо друго да не съм направила в този живот, това, че Бог ми даде най-прекрасното нещо - точно тази дъщеря, точно това момиче, което е смисълът на целия ми живот, е достатъчно! Теодора, обичам те! Честит рожден ден!!!”. teodora_ivana Ден след това последователите на звездата видяха как е празнувала Теодора на Ивана. Нежната русокоска покани семейството на Стояна и Румен – естествено с малкия Иван и три свои приятелки да споделят празничната й вечер с мама! teodora Всички мигом заподозряха, че празничната торта май не е от певицата, а от мистериозен господин, който снима веселата компания. Теодора на Ивана още успява да гарантира анонимността на любимия си, но когато се омъжи, няма как да го крие от нас!