Симона Загорова май не иска да се измъкне от сянката на Глория

Симона Загорова все още си остава „момичето на мама”.

Красивата дъщеря на Глория не само не страда, че живее в сянката на именитата си майка, не може да се отдели от полата й и непрекъснато подчертава връзката си с нея. Вместо да се бунтува и да иска да се еманципира като връстниците си, тийнейджърката използва певицата дори за вдъхновение, видя kliuki.bg.

Симона Загорова е от ученичките, които имат всичко – визия, талант, никакви материални притеснения и...щастлива любов. С гаджето й Симеон не само имат хармонични отношения, но и се радват на благословията на цялото женско царство в дома й.

Приятелят й не само придружава Глория в семейните екскурзии и тържества, но трябва да търпи „тъщата” и в съкровените им мигове със Симона Загорова. Любимата му реши за пореден път да изкаже любовта си към него...с един от вечните хитове на мама!

[caption id="attachment_312926" align="aligncenter" width="233"]Добре, че мама има красиви песни... Добре, че мама има красиви песни...[/caption]

Явно глезената „принцеса на фолка” още е далеч от времето, когато ще поиска да се раздели с Глория. Влюбеният Симеон показва завидно търпение и май няма нищо против да дели приятелката си с майка й, баба и цялата свита на Примата.

Дано да прояви същото отношение, когато тя започне да си вади хляба с пеене. Познавачи предвиждат професионалното й развитие да бъде като на Фики Стораро. И той като дъщерята на Глория има слабост към поп- и джаз пеенето, но всички знаят кои са хитовете му.

Симона Загорова все още обикаля клубовете само за собствено удоволствие. Вече има записани стойностни песни (естествено с мама!), но знае ли се какво ще е след година-две?! http://youtu.be/o7huC7mRICs