Преслава действително била в Дубай „по женски”, тарикатът платил романтичното бягство, но мърсувал в Англия

Преслава и Бирмата отново скършиха крехкото си примирие. Двойката, която тъкмо се целуна и сдобри, пак се хвана за гушите. За капак – в драмата се оказа намесена жена, научи kliuki.bg.

Преслава палува в Дубай с приятелките на почивка, подарена от нейната „мразя те – обичам те” половинка. Бирмата обаче не я завива нощем!

Младият богаташки син също не скучаел, но се забавлявал с момчетата. Късните нощи и ранните утрини обаче посрещал в компанията на една определена млада дама.

Бирмата наистина трябвало да бъде в Дубай с любимката на майка си, но двамата пак са се скарали. Преслава решила, че все пак си заслужава почивката и в момента се глези с всички разрешени екстри в емирствата.

Певицата обикаля молове, въргаля се на пясъка в пустинята, позира на плажа и се излежава с коктейл в ръка.

Жоро Станоев обаче наказа ударно гаджето за нейната еманципация! Още при първия удобен случай се събра с компания в...Лондон. Там бил засечен в компанията на Симона Кръстева, която била професионален модел.

Хубавицата по нищо не отстъпва по хубост на Преслава и е достатъчно неизвестна, за да не подтиска егото му. Източниците на HotArena.net твърдят, че младата дама била очевидно влюбена в милионерския син, който алчно се възползвал от чувствата й.

[caption id="attachment_335595" align="aligncenter" width="300"]Тази ли е новата ти за която чух?! Да не си дрогиран... Тази ли е новата ти за която чух?! Да не си дрогиран...[/caption]

Преслава само до преди месец и през сълзи публично се кле – „От сърце му желая да е щастлив с момиче, което обича!” Двамата се помириха и певицата беше очевидно щастлива от този факт, но май наистина не им е писано да са заедно завинаги.

Ако Бирмата се реши на нова връзка с влюбената Симона, може би дори майка му ще забрави колко обича конкурентката й. Преслава е една от малцината одобрени милионерски „кандидат-снахи”, но Жоро е с твърде невъздържан характер!