Петко Димитров и Яна съобщиха дългоочакваната новина на най-амбициозната светска водеща в ефира

Петко Димитров и Яна имат син!

Любимата светска двойка на България се радва на първото им общо дете. Петко Димитров и Яна вече се радват на мъжко чедо, научи kliuki.bg. Щастливата новина не беше съобщена от гордото татенце, а от Николета Лозанова.

Футболната съпруга съвсем на сериозно е взела ролята си на водеща и светска хроникьорка и не се ограничи с благопожелания по телефона. Вместо да честити лично, плеймейтката не устоя на изкушението да привлече вниманието към себе си. Амбициозната брюнетка пусна съобщение за медиите, с което буквално разпали мрежата:

[caption id="attachment_315503" align="aligncenter" width="300"]Петко Димитров и Яна имат син Николета раздуха инфотрмацията за Петко Димитров и Яна[/caption]

Явно моделката все пак не може да преживее да не е в центъра на вниманието и нищо чудно в някое от следващите си предавания да пусне „папараци” да проследят изписването на новото ВИП-бебе.

[caption id="attachment_315504" align="aligncenter" width="300"]Петко Димитров и Яна се радват на бебе Петко Димитров и Яна - преказки се случват и в действителност[/caption]

Петко Димитров и Яна може би не робуват на суеверия толкова, колкото твърдят. Преди два дена Кралят на нощна София получи обаждане в ефир от съпругата си, с което всички разбраха, че момченцето се очаква съвсем скоро.

Малкият се оказа бебе с характер и се наложи феновете на родителите му да почакат. Хубавата новина обаче е факт, а всички, които не вярват, че в едно реалити може да се зароди истинска любов, са опровергани.

Петко Димитров и Яна се срещнаха в Dancing stars. Слуховете за по-особена близост между тях се появиха още в началото, но всички си мислеха, че става въпрос за реклама.

Бизнесменът обича светлините на прожекторите и участието му в танцовото шоу просто беше поредната му медийна изява в полза на популярността и успеха клуба му.

Петко Димитров и Яна не станаха първи, но получиха повече от празна тенекиена купа. Двамата не просто се влюбиха, но и вдигнаха пищна сватба. Радват се на много щастие и вече на общо дете.

Бившият плейбой има син и от брака си с Мария Игнатова. Малкият Виктор не ревнувал и отдавна тормозел Петко Димитров и Яна с въпроси кога и как ще се появи братчето.