Асен Блатечки и Диляна Попова си простиха и непростимите неща в името на Борил

Историята на Асен Блатечки и Диляна Попова не е свършила – двамата си дадоха нов шанс, но за какво?!

Най-скандалната любовна двойка от миналата година пак е в устата на хората, чу kliuki.bg. Екранните любовници се оказаха такива и в живота! Двамата се събираха, разделяха, караха се, пълниха жълтите вестници с драмите си...Но най-важното – историята им лъсна след като стана ясно, че ще имат бебе!

Асен Блатечки и Диляна Попова не са стандартна звезда двойка, която ще позира щастливо за списания за бъдещи майки. Двамата уважиха чувствата на Катерина Горанова – бившата на актьора. Е, това не спря моделката да се покаже по евино облекло и много бременна, но никой толкова не й се разсърди!

Раждането на Борил беше проследено с трепет от феновете на Асен Блатечки и Диляна Попова. То обаче даде началото на края за родителите му. Таткото се съсипва от работа да осигури висок стандарт на двете си семейства. Майката не издържа на грижите и колебанията в отношенията им. Раздялата беше неизбежна!

Любимецът на дамите се прибра при майката на дъщеря си, но това не изненада никого. Блатечки не е спирал да твърди, че му е скъпа и е „глупаво да губиш хора в живота си заради нещо-си”. Диляна не само се оказа „нещо”, но й се наложи да бачка здраво, за да осигури най-доброто на синчето си и да излезе от депресията. dilqna-popva-asen-blatechki Сладкият малък Борил за малко да попадне в епицентъра на кръвопролитна родителска война, на Асен Блатечки и Диляна Попова изведнъж помъдряха! Двата се сдобриха и започнаха да се виждат отново, разказват от „България днес”.

Вярно, той още живее с Катерините си, но излиза с моделката като разхожда сина им. Актьорът и бившата му изглеждали щастливи заедно и се радвали на бебето. Дали това е помирение в името на това да е спокойно детето с двама родители, или ново начало – още не се знае.

Асен Блатечки и Диляна Попова така и не са били типична двойка, но това не пречи феновете да искат да ги видят отново под един покрив.