Благой Георгиев предпочете пластиките и лекия живот пред това да бъде кавалер на бала на столична красавица

Благой Георгиев разби сърцето на нежната Куини – Алис и се завърна пак към любимата си грешка – тунингованите изкусителки.

Почитателите на футболиста и на красивите любовни история останаха огорчени, научи kliuki.bg. Вместо да се разтапят пред фотоалбума от абитуриентската нощ на Куини – Алис, гледаха как прекрасната двойка публично сложи край на отношенията си.

Зрелостничката, вместо да пърха от вълнение и да брои дните до най-красивия си празник, трябва да теши наранено сърце. Прекрасният й принц, който трябваше да й кавалерства на абитуриентския бал, се оказа...ами – крастава жаба!

Благой Георгиев не изневери на себе си! Футболистът, който само до преди няколко месеца се кълнеше, че е срещнал съвършенство от естествена красота, невинност и добродетели, пак стъпи на криво.

Въпреки, че се запозна със семейството на Куини – Алис, водеше примерен живот и дори замисляше свиването на гнездо в столицата, плейбоят не можа да се примири с живота в окови.

Печеливш от драматичната раздяла се оказа не родна бръмчалка от столичните заведения, а руска, добре тунингована прелест. Танцьорката Есмерик по примера на куп знаменитости започна с намеците в социалната мрежа. Маската пусна снимка, в която държи ръката на много татуиран мъж. Screen shot 2015-05-03 at 7_21_09 PM Коментарът под еднозначното фото гласи: „Moят мъж... тoй мe ĸapa дa ce чyвcтвaм тoлĸoвa cпeциaлнa“, разказват от HotArena.net. Последователите бързо са познали, че възлюбеният й е не кой и да е, а изрисуваният Благой Георгиев. Screen shot 2015-05-03 at 7_26_33 PM

Screen shot 2015-05-03 at 7_23_20 PM Палавникът очевидно не успява да победи демоните си и да си легне „непогален”. Хубавата Куини – Алис в началото беше убедена, че имиджът му на плейбой е силно преувеличен, но животът бързо я опроверга. Screen shot 2015-05-03 at 7_22_15 PM

Screen shot 2015-05-03 at 7_21_29 PM Доволна от цялата драма със сигурност е и Христина Витанова. Дългогодишната любима на футболиста, която отглежда децата му, се подложи на куп корекции, за да го задържи. Накрая той я наказа с избор на естествена красота...за кратко! Screen shot 2015-05-03 at 7_26_43 PM Новата избраница на плейбоя е преправяла доста по себе си, за да я бъркат с Анджелина Джоли. Предвид миналото на Благой Георгиев със силиконки и шоугърли като нея обаче, не очакваме хармонията им да продължи дълго!