Николета и Валери са по първите страници на пресата от първия до последния си миг заедно

Николета и Валери сюрпризираха неприятно феновете на модерни приказки и лъскави корици. Одумвани, критикувани и любима хапка за хейтърите – съпрузите все пак бяха за предпочитане заедно, отколкото разделени.

Любовта им започна тайно и така се очертава да завърши...Като изключим скандалите около тях. Николета и Валери се влюбиха като прелюбодейци. Разбиха сърцето на Алисия и напъните й да стане законна футболна съпруга.

Освен скандалите с бившата и новия й (тогава) – Ники Михайлов. Шеметната двойка ще се запомни с няколко неща. Николета и Валери си спретнаха още една сватба и имат разкошно дете. Футболистът все още намира начин да вади пари с топката, а бъдещата му бивша – като телевизионерка и скандалджийка. nikoleta-i-valeri-pak-shte-se-jenim-187642 За сега двамата си подхвърлят обвинения в измяна и постове в социалната мрежа, но всичко е така деликатно, че чак не прави грозно впечатление, видя kliuki.bg. Скандалното при тях е, че втори път се разделят след като Алисия и Ники Михайлов приключват отношения. Което буди други подозрения...

Докато Николета и Валери финно се удрят по кокалчетата, баровецът Александър Найденов смаза Елен Колева. Красавицата на родния театър плати твърде висока цена за няколко години в разкош. Бизнесменът изля кофи с помия, обвинения в измяна (морална), квалификации, унижения. Актрисата загуби дори мястото си в Народния театър, но нито й липсва препитание, нито жали за загубения лукс. elen mayonezata Жени Калканджиева и Тачо извадиха най-много пари от техния „мразя те – обичам те” живот. На пияно се карат като зверове, на трезво „Калканджиев” търпи деспотичната си съпруга. Единственото, което ги свързва е любовта им към малкия Жорко, който вече е видял мама и тате какви ги вършат във ВИП Брадър. jeni tacho Долу-горе толкова грозен се оказа развода между Янчо Таков и Деси Цонева. Обвинения във физическо насилие, взимане на забранени вещества и морална деградация се вихриха около краткия брак и бърз развод на двамата галеници. Детенцето им е при мама, а тате има ново семейство. Всички обичат Янчо Таков III, но не толкова, че да се напънат да се държат цивилизовано. desi coneva yanco takov В цялата светска суматоха има място и за развода на един телевизионер – политик – баровец. Николай Бареков и Евгения си направиха чудесно дете, паметна сватба в Пловдив – достойна за милионери, вадеха повече от прилични пари с медии...Изведнъж обаче той стана политик, а от нищото се появи информация, че е станал баща на втори син от подчинената му Мария Календерска. barekov evgenia Бившите Барекови се разведоха повече от тайнствено в Берковица, а Николета и Валери могат просто да се поучат от тях как се делят пари тихомълком, без светски шум.

В печалната компания намериха място и Вихра и Иван. Дългогодишната двойка най-накрая се ожени...и това сложи край на любовта им. Продуцентът беше решил, че това е животът – хармонично съжителство с майката на детето му, докато не попадна под магията на колежката им Ирина. Любимата му се разведе тихомълком, но семейство Христови спретнаха такава нечувана телевизионна драма, че човек трябва да се страхува като чуе думата „развод”. ivan_vihra_svatba_1 Любопитното е, че двамата станаха част от сагата на Николета и Валери. Те дадоха трибуна на Алисия да изплаче обидата от измяната. Само година по-късно минаха по нейния път!