Слави Трифонов избяга от светската суетня на село, а Мартина се стяга да сменя памперси

Мартина на Слави Трифонов едва се изнесе от баровския дом на Дългия и вече се спретна с идеален нов живот – перспективна работа, готино гадже и...бебе!

Преданата любима на шоумена не просто заряза балета, но и скъса всички връзки с шоуто. Палавата блондинка със страст се хвърли в нова кариера на инструктор и се зае да развива бизнес като преди това разби сърцето на своенравния си любим, научи kliuki.bg.

Мартина беше нарочена за нагла прелюбодейка, която не се свеняла да вмъква тайните си гаджета в дома на самия Слави. До колко е вярно това – само двамата си знаят, но истината е, че щом балерината се пенсионира вече не поддържа контакт него.

Това обаче не е най-лошата новина за Слави Трифонов. Продуцентът показва синдрома на „Булката - беглец” и е безкрайно тежък за женене, но винаги се е радвал на деца. Дори по време на предаването е споделял, че още не се е отказал от мечтата за своя рожба.

Мартина наистина забременяла, но от актуалния си любим! Изкусителката едва се взе с новото си гадже и вече била в нежно очакване, споделиха от „Всеки ден“, цитира ги HotArena.net. Бъдещата майка била в началните месеци и сама не вярвала колко лесно й се получавали нещата след като напуснала Слави Трифонов.

Парещата клюка стигнала до рогоносеца, който бил довършен от мисълта, че само месец след раздялата им, бившата вече пазарува бебешки дрешки.

Красивата им история трая няколко години, но разривът настъпил бавно и полека. След романтичното им бягство в Париж двойката изведнъж се разпаднала. Причината била един атлетичен млад господин, който се занимавал професионално с бокс.

[caption id="attachment_335029" align="aligncenter" width="300"]Коко - мэжът, който оне последната любов на Слави Трифонов Коко - мэжът, който оне последната любов на Слави Трифонов[/caption]

На тренировки в столична зала, Мартина забърсва боксьора Коко Колев. Страстта им е изгаряща и балерината пет пари не дава какво ще загуби, ако не внимава.

Дългия го удря на чест, прокужда я от дома си, но на нея не й пука. Мартина се радва на нов живот далеч от деспотичния си любим, а Слави Трифонов постъпи като мацка по време на любовна драма – удари го на шопинг: Напазарува си къща на село!