Мария дала благословия на самотната си майка, която очевидно има слабост към атлетичните мъже

Мария може да си отдъхне, ако е била искрена пред Гала, че само заради нея майка й останала сама в живота.

Певицата се прехласваше от собствените си вълнения около сватбата й с Гущеров, че не намери (или нямаше желание) да се похвали, че положението при родителката й не е чак толкова тъжно.

Мария може да е ревнувала майка си като малка и да не е давала мъж да припари до нея, но дъщеря й не е егоистка като нея. Марайчето не просто с открито сърце приело втория татко и душа дава за Гущеров, но и намерило гадже за баба, научи kliuki.bg.

Хлапето и приятелката й Глория станали причина мама Даци и нейният Бранислав да се запознаят. Другарчето на Марая е дете на певицата Юнона и то представило все още готината тъща на Гущеров на...собствения си татко! branislav 3

[caption id="attachment_334641" align="aligncenter" width="223"]Таткото на Глория е гадже-трепач за една тъща-трепач Таткото на Глория е гадже-трепач за една тъща-трепач[/caption] [caption id="attachment_334642" align="aligncenter" width="300"]Но и като тежичък пак е по-добре от Хриси Гущеров Но и като тежичък пак е по-добре от Хриси Гущеров[/caption]

Бранислав отдавна не е с бившата си – двамата са се разделили по времето, когато Глория е била още бебе. Йорданка пък дълго време се възстановявала след развода си с Панайот Киров. Именитият борец я оставил да се оправя сама с дъщерите им, а тя нямала време да мисли за себе си. Сега, когато дъщерите й са си намерили половинки, а Марая е почти самостоятелна, Даци открила щастие в по-младия левент, разказват от kliuki.ws.

Както изглежда влюбената като ученичка дама не изневерява на вкуса си към мъже с исполинска сила. За разлика от зетя Гущеров обаче, Брани е спечелил битката с килограмите.

Сините очи и атлетичната визия го правят апетитна хапка за далеч по-млади дами, но късметлийката е заслужилата Даци. Дъщерите й явно одобряват младото гадже на мама, защото той бил след избраните да присъстват на сватбата на Мария.