Мария прекара само с детето си специален уикенд „по женски” – подари му малък пакет щастие

Мария подари на все още едничкото си чедо незабравим уикенд!

Напоследък певицата беше доста заета и покрай славното си студентстване, и покрай новия й статут на милионерша. Амбициозната дама обаче е решила вече да му поотпусне края. Първо се показа нетипично „неглиже” за радост на феновете. После пък с Марая го удариха на забавление в почивните дни, видя kliuki.bg.

Мария е доста взискателна и към себе си, и към мъжете си – това е неоспоримо. Легенди се носят за това на какъв кастинг е подложила настоящата гувернантка на детето си. Както никога обаче, няма да я подиграят. Че коя майка няма да даде на детето си най-доброто, на което е способна?!

Мария обаче е и много ларж! Може да стана за мезе покрай икономиите, които налошжи на сватбата си, но за дъщеря си душа дава. Марая не просто се носи по последна мода на класически дизайнери и почива по специални места. Изпълнимите мечти на детето се изпълняват, без особено бавене!

Искаш да си с мама?! – С мама си! Искаш нездравословна храна?! - Ето ти пица, докато мама се „наказва” с минималистично гурме! Искаш бебе?!...Амиии, ето ти и бебе! maria 2

maria 3

maria 5 Марая още с раждането на братчето си Иво намеквала на Гущерови, че можела да гледа още едно такова. Даже още две, при възможност, разказваше гордата Мария.

В момента певицата се подлага отново на специална терапия, че да може щъркелът отново да кацне в царствените й покои. До тогава обаче е решила да зарадва момиченцето си със специален подарък от зоомагазина, за да тренира уменията си на по-голяма сестра! maria 4 Гущерови и без това си имат цяла тайфа породисти и доста огромни кучета. Госпожата и фамилията от Стара Загора пък обожават породите на дребните любимци. Мария лесно може да си позволи да се погрижи за още едно четириного, докато сбъдне Голямата мечта на Марая и Хриси.