Евгени Минчев и Мария - врагове, според слуховете. След като певицата се отказала от професионалните услуги на Минчев, започнала враждата помежду им.

Дълго време певицата на фолк хитове общувала с Евгени Минчев и той работел за нейния образ в общественото пространство и Мария била доволна, но с времето нещата се променили. Освен това с връзката си с Гущеров, певицата сериозно промени имиджа си. Но след като Мария се отказала от професионалните уж ценни съвети и опит на Минчев, той й отвърнал като започнал да работи против нея. Той е известен с това, че винаги си го връща на хората, които го изоставят по някаква причина. И от изданието "Всеки ден" също коментират, че именно Евгени Минчев измислил прякорът на певицата - Мара Отварачката, който е доста обиден и циничен.

[caption id="attachment_328027" align="aligncenter" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев и Мария - врагове в живота[/caption]

Според близки до Мария, това я засегнало, но тя решила да не удостои Евгени с какъвто и да е коментар и да се прави, че той изобщо не съществува.

[caption id="attachment_328029" align="aligncenter" width="300"]Двамата не се харесват и работят против другия Двамата не се харесват и работят против другия[/caption]

Въпреки че певицата на фирма "Пайнер" - Мария, избягвала да го коментира, Евгени с типичния си хаплив и заядлив тон винаги се възползвал от момента да злослови по адрес на попфолк изпълнителката. Това негово поведение не е само спрямо Мария, а за всеки, който не му е изгоден, коментират запознати с героите.

[caption id="attachment_328033" align="aligncenter" width="300"]Минчев не получи подкрепата на зрителите на Нова телевизия Минчев не получи подкрепата на зрителите на Нова телевизия[/caption]

Всъщност Евгени Минчев се видя, че е доста недолюбван от много хора, дори от тези, които не го познават, защото хората решиха да е един от първите напуснали формата на "ВИП Брадър" по Нова ТВ. Явно тази безпардонност и високо самочувствие не са по вкуса на българския зрител и затова той не пожела да го гледа повече, забеляза Kliuki.bg.