Слави Трифонов успя да запази близко приятелство само с нея – тази, на която посвети публично обяснение в любов

Слави Трифонов все още се вижда с Маги, която признава, че той ще й остане близък завинаги.

Най-вълнуващата любовна история на Дългия се оказа бившата моделка – психолог, на която единствено се обясни публично, взе я от Варна, промени професионалната й насока и дори стигнаха до годеж. Прекрасната Магдалена се оказа истинска жена и половина, защото само с нея поддържа все още връзка, а тя обещава това да остане завинаги, научи kliuki.bg.

Малцина са популярните любовни истории на Слави Трифонов: Силвия Лулчева, Маги, Алекс Раева и танцьорката Мартина. Макар да говори само с добро за актрисата, Дългия запазва добри отношения само с преквалифицираната в психолог моделка.

[caption id="attachment_336447" align="aligncenter" width="300"]Ще те обичам винаги и ти благодаря за всико, което ми даде! Ще те обичам винаги и ти благодаря за всико, което ми даде![/caption]

Маги споделя, че все още медиите имат нездрав интерес към миналото им. Единственото, което се съгласява да сподели пред „България днес” е, че е благодарна за всичко преживяно заедно и приятелството им ще бъде вечно.

Слави Трифонов и най-красивата му любов все още се виждат и поддържат топли отношения. Двамата наистина са преминали през различни етапи в любовта, но предпочели да запазят като спомен само красивото от отношенията им.

Маги роди дете на бизнесмена Елисавет Ъков – Ангела, но това не пречи на постоянната й близост с бившия. Бащата на детето й явно не е болезнено ревнив, а Слави Трифонов подхожда с уважение към новото й семейство.