Камелия Воче сподели развълнувана, че животът й е поднесъл най-големия дар, когато вече се е отказала

Камелия Воче предизвика възторжени коментари във Фейсбук след многозначителен пост и снимки на сладки новородени.

Хубавата певица не просто срещна достоен мъж, на когото да повярва, но я чакат неподозирани вълнения. Една от най-атрактивните героини в последното ВИП-реалити не спира да се хвали с прекрасните неща, които й се случиха след като напусна Къщата, видя kliuki.bg.

Камелия Воче получи международно признание като автор на луксозни готварски книги. Получи предложение за брак от мъж по неин вкус – зрял, заможен, с престижна професия и изискан вкус.

Брюнетката се похвали със снимка на убийствено скъпия си годежен пръстен и щастливо покани всички медии на сватбата си, която щяла да вдигне в Южна Италия. Както е тръгнало обаче, изисканата дама ще изтегли по-скоро датата, на която да кажем „Salute!” ( или „Сent'ann”) в нейна чест.

Камелия Воче подозрително наводни всичките си фейсбук-профили със снимки на сладки бебенца и пост, който гласи: „Когато най-малко очакваш, животът ти прави най-красивите подаръци!” ( или „...ти се случват най-красивите неща”). kamelia voce 2

kamelia voce 3

kamelia voce 4 Повечето хора заподозряха бъдещата булка в трето „нежно очакване”, което не е невъзможно на нейната възраст (50 години) и достиженията на съвременната медицина.

Други заподозряха в бъдещо майчинство госпожа адвокатката от Рим – щерка й Деси, която е в идеална възраст да ражда деца. Камелия Воче е отдадена майка и би била още по-добра баба, но засега и двете пазят тайна.

Певицата все пак публикува снимки от светско мероприятие, на които позира с Деси и Самуел. Майка и дъщеря са красавици, но не и с анорексични тела. Както изглеждат, и двете могат да бъдат заподозрени, че са в първите месеци на бременността. kamelia voce-deca Докато обявят официално новината и най-вече коя е виновницата за събитието, феновете предпочитат да се прехласват по снимката от официалното годежно парти на Камелия Воче: kamelia voce- godej