Евгени Иванов – Пушката сам се прецака по пътя за Голямата награда

Евгени Иванов – Пушката сам се набута между шамарите!

Волейболният ас до преди седмица-две беше сочен за сигурен финалист. Първо – всички в Базата го харесват, второ – феновете и в частност – зрителите на „Къртицата” му симпатизираха.

Спортната легенда показваше всеотдайност в игрите, любов към семейството, почтеност към съотборниците си и добро възпитание. За беда, излизането на дразнителя Борислав отприщи конфликтите в Базата и в поведението му лъснаха не дотам симпатични черти, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_314109" align="aligncenter" width="300"]Евгени Иванов - Пушката залитна в грешна посока Евгени Иванов - Пушката рискува и семейството си, и Голямата награда заради Бориса[/caption]

За капак, снощи зрителите на „Къртицата” видяха потвърждение на отдавнашните си съмнения. Във форумите отдавна се злословеше, че Евгени Иванов – Пушката не проявява просто платонична симпатия към Бориса.

Моделката с високо самочувствие и мутренско поведение се хареса на любопитен брой мъже в играта. Борислав дори стигна далече в демонстрациите. Никой не го огря, но зрителите не се съмняват, че Бориса се смята за достойна само за някой богат или известен (каквото и да разказва за любовното си минало).

Посраменият й ухажор пръв публично заговори, че Евгени Иванов – Пушката си е паднал по смуглата хубавелка. Тогава се появиха плахи опити да го парират с приказки за киселото грозде, но продуцентите не могат да затворят устата на хората.

Бориса може да има клауза, в която да не я показват негримирана и да може да излиза навън, скрито от зрителите, но ударът си е удар!

Почтеният и много морален глава на семейство се показа интригант, клюкар и заговорник заради новата си слабост. Волейболната легенда има невероятно красива жена и дъщери, но вече коментира как момиченцата ще побъркат Бориса.

Виж как истината за чувствата на Евгени Иванов – Пушката излезе наяве: