Емил Русев „поздрави” семейството си с поредица от просташки изпълнения

Емил Русев отново попадна в леглото на Виктория Джумпарова...уж на майтап!

Утрото на Великден донесе щастливи емоции на всички играчи в „Къртицата”, видя kliuki.bg. Със сигурност няма да им се мота из краката амбициозният Боби, в 00.00 бяха на открито с други хора за службата, в Базата щеше да се напълни с деца. На Голям ден Великден обаче Емил Русев вложи емоциите от всичко това в поредната простотия.

Докато отвори очи на светлия празник сътвори изцепка, която да наскърби дълбоко най-близките му хора. Под звуците на вечното парче „Boys, boys, boys” Eмил Русев „случайно” се озова в леглото на бившата си любовница Виктория Джумпарова.

Зрителите не можаха да видят подробности как се е получило точно така (ще ги компенсират сигурно в лайфа), но и за слепите стана ясно, че все още тлеят въглените на страстта.

Емил Русев показа същото майсторство в измислянето на оправдания, докато ММА-боецът Жоро скачаше с всичка сила върху тях. „Нееее, не при змията, исках да дойда при теб, бееее” – пискаше като момиченце серийният кръшкач.

rusev

Христина Русева за пореден път страстно защитаваше благоверният си и винаги е готова да изкара продуцентите манипулатори. Мъжлето й обаче освен да хули бившата си и да показва само с думи колко обожава семейството си, с нищо друго не е доказал, че заслужава подобна лоялност.

emil rusev

Ако има грам справедливост в „Къртицата”, в четвъртък Емил Русев и Виктория трябваше да обяснят защо се чувстват толкова щастливи заедно: Къртицата2 / 21.04.2014 by cool12312